No. 1-Kepsnys Tieguanyin: Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-8g, Laikymo Trukmė-18 mėnesių; 2-Ojo-Aukso Gui: Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-8g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr 3-Tieguanyin (Benshan): Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-8g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; No. 7-Ženšenis Oolong: Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Taivanas, Svoris-8g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; No. 8-Taivanas Jinxuan (Pieno Oolong): Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus, Taivano, Svoris-8g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 10-Dahongpao: Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-7.2 g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; Nr. 13-Baiye Dancong: Oolong arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Guangdong, Svoris-7.2 g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; Nr. 17-Prinokusių Puer Arbata (2006): Puer Arbatos, pagaminimo data-2006 m., Originalus-Yunnan, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-ilgai, tuo geriau; Nr. 20-Raw Puer Arbata (Bulang Moutain): Puer Arbatos, Gamybos terminas-2014 m., Originalus-Yunnan, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-ilgaituo geriau; Nr. 21-YingDe litchi: Juodoji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Guangdong, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; N0.22-Lapsang Souchong: Juodoji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; Nr. 23-Kim Chun Mei: Juodoji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; Nr. 24-Dian Hong: Juodoji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Yunnan, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-36 mėnesiai; 26-Ojo-Long Jing: Žalioji arbata, Gamybos terminas-2019, Originalus-Hangzhou, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 27-Bi Luo Chun: Žalioji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Jiangsu, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 28-Maojian Arbata: Žalioji arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Henan, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 32-Kunlun Chrysanthemum: Žolelių arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Kinija, Svoris-3g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; No. 33-Varnalėša Arbata: Žolelių arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Jiangsu, Svoris-3g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 34-Goji Uogų: Žolelių arbata, Gamybadata-2020 m., Originalus-Ningxia, Svoris-8g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių; Nr. 35-Bitter Grikių Arbata: Žolelių arbata, pagaminimo data-2020 m., Originalus-Sichuan, Svoris-5g,Laikymo Trukmė-18 mėnesių;
modname=ckeditor
modname=ckeditor
Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!
Įvadas: Kaip mes visi žinome, Kinų arbata yra garsi visame pasaulyje.Dabar jūs turite puikią galimybę gerti visų rūšių arbata.Tai 20 rūšių garsus Kinijos Arbatos įskaitant Tieguanyin Arbata, Dahongpao Arbata, Pienas, Oolong, Ženšenis, Oolong, Phoenix Dancong, Puer arbata, Juodoji Arbata, Žalioji Arbata ir kt.Visi jie yra aukštos kokybės.
Produkto savybės: Klasės: AAA Pakuotės: Maišelis Bendras Svoris: 118.4 g / 4.17 oz Pakavimo sąrašas: 20 * arbatos Saugojimas: Puerh ir Juoda Arbata--Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Žalioji Arbata, Oolong Arbata, Baltoji Arbata, Žolelių Arbata ir Gėlių Arbata--Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.Jei leidžia sąlygos, ji yra geriausia šaldyti.
Visos arbatos pakuočių turi savo numerį etiketėmis, suderinimo į sąrašą, todėl jį lengva rasti arbata norite.Alaus " vadovas: Ice tea: 1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę. 2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 85-95° (185-205°) vandens. 3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min) 4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.Karšta arbata: 1. Skalauti arbatinukas (Gaiwan yra geriausia) su virinto vandens( mineralinis vanduo yra geriausias). 2. Atidarykite maišelį ir nuneškite jį į arbatinukas. 3. Įpilkite karšto vandens (maždaug 85-95°C) (185-205°) į arbatinukas, ir jūs galite jį gerti po 5-8 sekundes. 4. Palaipsniui didinti mirkymo laiko ir temperatūros, kad vėliau alaus.